Spring til indhold

Villa

-

Kongevej

“Med fokus på at boligen skal integrere sig nænsomt ind i det omkringliggende skovlandskab består villaens facadematerialer af træ samt teglsten i varme jordnuancer.”

Villa

Kongevej

Signatura Architects har tegnet denne villa til en attraktiv naturgrund, beliggende i et smukt skovområde i det nordjyske.

Der er i boligens koncept og arkitektoniske udtryk, arbejdet med at integrere denne visuelt i den omkringliggende natur. Dette har resulteret i en række forskelligartede forskudte volumener, som er med til dels at nedbryde boligens skala – og dels at skabe en række visuelle akser og kig til de bagvedliggende skovområder.

 

Gennem forskydningerne opnås dertil en række forskelligartede inde- og uderum, hvor naturen som karaktergivende element inviteres indenfor – og opleves i øjenhøjde, uanset hvor man befinder sig.

 

Med fokus på at boligen skal integrere sig nænsomt i det omkringliggende skovlandskab, er villaens facadematerialer nøje udvalgt med henblik på de i området naturligt forekommende farver og teksturer. Dette har medført valget af det naturlige træmateriale, der med sit knastfulde udtryk står i passende samspil med den grå teglsten der ligeledes besidder et varieret og karakterfuldt udtryk.

 

Som afslutning på byggeriet markerer tagfladen sig med sit udtryksfulde udhæng, der grundet sin profilerede afslutning bidrager med både en skarphed og lethed til det samlede bygningsudtryk.

Info

Beliggenhed:

Brovst

Bygherre:

Privat

Type:

Nybyggeri

År:

2019

Størrelse:

153 m2

Ydelse:

Skitsering og projektering