Spring til indhold

Børnehave

-

Skovsgaard

“Med et fokus på optimale dagslysforhold og sydvendte, integrerede udearealer er der skabt optimale rammer for de mindste”.

Børnehave

Skovsgaard

Signatura Architects har tegnet en udvidelse til Skovsgaard Børnehave, der havde behov for et selvstændigt vuggestueafsnit.

Tilbygningen er indrettet simpelt og funktionelt med fokus på den daglige gang i huset samt et ønske om både at være relativt uforstyrret samtidig med at være en integreret del af det samlede hus.

Arkitektonisk læner tilbygningen sig op ad den eksisterende bebyggelse, hvor kun det sammenbindende fladtagsvolumen samt et bagvedliggende soveafsnit skiller sig ud i facademateriale. Med et fokus på optimale dagslysforhold og sydvendte, integrerede udearealer er der skabt optimale rammer for de mindste.

Info

Beliggenhed:

Skovsgaard

Bygherre:

Jammerbugt Kommune

Type:

Tilbygning og ombygning

År:

2018

Størrelse:

125 m2

Ydelse:

Totalrådgivning