Spring til indhold
arkitekttegnet hus

Hvorfor vælge et arkitekttegnet hus

Hvorfor vælge et arkitekttegnet hus

Der er mange gode grunde til at vælge et arkitekttegnet hus. Hos Signatura Architects har vi mange års erfaring indenfor faget. Således kan I med ro i maven tage kontakt til os, hvis I overvejer at få bygget et arkitekttegnet hus.

Vi har base i Vendsyssel, nærmere bestemt Brønderslev. Dermed har vi nemt ved at dække hele Nordjylland. Vi dækker med andre ord både Billund i syd, Thisted i vest og Frederikshavn i nord – og i øvrigt alt derimellem.

Når I lader os om at tegne jeres arkitekttegnet hus, så er I naturligvis med hele vejen. Men ikke nok med det, så er jeres muligheder også tæt på uendelige.

Vi tegner jeres nye hus ud fra netop jeres ønsker og behov. Om I er til et helt almindeligt parcelhus, eller mere til rendyrket luksus – Alt indenfor rimelighedens grænser kan lade sig gøre hos os.

Meget mere end blot et arkitekttegnet hus

Udover et almindeligt arkitekttegnet hus, så er vi også kyndige i mange andre typer byggerier. 

Vi har gennem årene opnået solid erfaring indenfor tegning af kulturhuse, institutioner, etagebyggerier og domiciler til virksomheder.

Vi kan med andre ord tilbyde lidt af hvert. Desuden er vi naturligvis også klar på nye udfordringer. Du kan således med fordel tage kontakt til os, næste gang du ønsker et arkitekttegnet hus.

Vi forestår endvidere gerne projekteringsarbejdet, herunder også kontakten med myndighederne om lokalplaner og øvrige godkendelser. 

Selvom vi selvfølgelig først og fremmest er et arkitektfirma, så kan vi også tilbyde at være byggeleder på dit byggeri. På den måde er du fri for de fleste bekymringer, da vi holder styr på, at alt forløber planmæssigt. 

Hvis du ønsker en uforpligtende snak eller har spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os allerede i dag på tlf: 25737301 eller på mail: info@signatura-arch.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.