Spring til indhold

Arkitektur skal afspejle dens brugere – men også kontekst, funktion, bæredygtighed og æstetik er nøgleord i jagten efter den gode løsning. Vi mener, at den gode arkitektur findes i mødet og balancen mellem alle disse.

Om os

Signatura Architects startede i 2014 med udgangspunkt i den mindre skala og ønsket om at skabe bygninger, der afspejler de mennesker, der bruger dem – et fokus på både konceptet og detaljen og et fokus på bygherre og det gode samarbejde.

Vores arbejde hos Signatura skal i særdeleshed afspejle vores kunder og deres forventninger og vi tror på, at dialogen i denne sammenhæng er et bærende element for skabelsen af den gode arkitektur. Vi stiller store krav til vores eget arbejde for at sikre en høj kvalitet i det færdige produkt, og en kombination af alles tilfredshed vil derfor være vores succeskriterie i enhver sag.

Ovenstående vision vejer stadig tungt i firmaet, og er fortsat udgangspunktet for alle vores projekter – tegnestuen har dog udviklet sig siden da – og i dag favner vi alle typer opgaver inden for byggeriet, store som små.

 

Samarbejde der sikrer værdiskabende arkitektur

Vi har stor erfaring med ombygninger, renoveringssager, tilbygninger og nybyggeri. Vi håndterer ligeledes større opgaver som erhvervs- og industribyggeri, idræts- og institutionsbyggeri samt projekter inden for kultur og læring. I tillæg indgår tegnestuen også i samarbejder inden for projektudvikling og investeringsopgaver – primært i boligsektoren.

Vores kreative team arbejder hver dag med et væld af projekter, og de kan dermed varetage alle typer opgaver. For os er mødet mellem fagligheder på tegnestuen vigtig, og vores arkitekter og konstruktører har dermed et tæt samarbejde, der sikrer bygbare projekter og værdiskabende arkitektur.