Spring til indhold
Arkitekttegnet sommerhus

Arkitekttegnet sommerhus

Arkitekttegnet sommerhus

Går du med overvejelser om at få lavet et arkitekttegnet sommerhus? Hos Signatura Architects har vi stor ekspertise indenfor arkitekttegnet sommerhus.

Et sommerhus skal være et samlingspunkt for familien. Vigtigst af alt skal det dog danne rammen om hyggelige stunder og afslapning.

Dette tager vi naturligvis udgangspunkt i, når vi tegner dit nye fritidshjem. Her er det nemlig vigtigt at kunne koble af og lade op.

Det at vælge at erhverve sig et arkitekttegnet sommerhus åbner op for et væld af muligheder. 

Først og fremmest tager vi naturligvis en dialog om, hvad I præcist vil have. Det er kun de fysiske love samt lokalplanen, der sætter grænser, når man er i denne fase.

Netop disse to begrænsninger har vi naturligvis sat os ind i. Når vi mødes første gang for at snakke om dit nye arkitekttegnet sommerhus, ved vi derfor hvad, der er af muligheder.

Ud fra dine og familiens ønsker, behov og drømme går vores arkitekter i gang. Som kunde er du naturligvis med ind over løbende. Dette sikrer også på bedst mulig vis et godt resultat til slut.

Sæt dit eget præg på dit arkitekttegnet sommerhus

Normalt køber du enten et færdigt sommerhus med årtier bag sig eller køber et klassisk nyopført et af slagsen. 

Med et arkitekttegnet sommerhus har du imidlertid fuld kontrol over udformningen af din nye fritidsbolig.

Det er op til dig, hvor mange værelser og badeværelser der skal være. Hvordan ønsker du at udforme køkkenet og stuen, eller måske nærmere køkken-alrummet?

Du er med indover endda helt ned til materialevalg. På den måde får du et skræddersyet og arkitekttegnet sommerhus. 

Du er således sikret et funklende nyt fritidshus tegnet og bygget ud fra dine ønsker og behov.

Hvad end dit nye sommerhus skal ligge i Hirtshals, Skagen, Sæby eller et helt fjerde sted, så glæder vi os til at høre fra dig. Hvis du ønsker en uforpligtende snak eller har spørgsmål til vores ydelser, så kontakt os allerede i dag på tlf: 25737301 eller på mail: info@signatura-arch.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.