Spring til indhold

Indvielse af Padel Nord

-

12. december 2023

Officiel indvielse af Padel Nord med spil, pølsevogn og opvisningskamp

Signatura Architects har haft fornøjelsen af at designe og projektere Brønderslevs splinternye padelcenter, Padel Nord, beliggende centralt ved motorvejen. Vi håber, at denne placering vil tiltrække spillere fra nær og fjern.

Lørdag d. 2 december blev Padel Nord officielt indviet med gratis adgang til spil, pølsevogn og opvisningskamp, hvilket var en fornøjelse at være del af. Med sine imponerende 2300 kvadratmeter rummet det nye padelcenter 7 baner, loungerum, omklædningsrum med bad og sauna, samt konferencerum.

Ved indgangen byder en stor, lys og indbydende lobby velkommen, og herfra har man adgang til banerne, som fylder kravene til både landskampe og internationale turneringer. Interiøret er designet med fokus på kvalitet, hvor selv de mindste detaljer, fra gyldent strækmetal til trælameller, bidrager til et helstøbt indtryk hos gæsten.

På første salen findes en balkon med udsigt over banerne, perfekt til at følge med i kampene mens man slapper af i den tilhørende lounge. Her er også etableret en bar, hvor man kan nyde en forfriskning eller en intens kamp.

Vi er utrolig begejstret over at se, at banerne i Padel Nord endelig er taget i brug, og vi kan ikke vente med selv at teste dem på vores helt egen bane.

Du kan læse mere om projektet her.