Spring til indhold

Rejsegilde Kærholthave

-

21. august 2023

Rejsegilde ved Kærholthave med taler, pølsevogn og rundvisning

Fredag d. 18 august var der rejsegilde ved Kærholthave. Her blev dagen fejret med taler, pølsevogn og rundvisninger i prøvelejlighederne, som bare står superskarpt, og vi glæder os til, at folk skal flytte ind i dem. Arkitekturen er minimalistisk, men varm i sit udtryk med kvalitetsmaterialer i sandfarvede mursten og varme træsorter.

Alle lejligheder har entré, to soveværelser, stort badeværelse samt køkken og stue i åben forbindelse. Karakteristisk for lejlighederne er de attraktive uderum, da alle lejligheder i tillæg til fællesarealerne, har en stor indbydende terrasse eller altan. Der er integreret orangeri, drivhus og tagterrasse, som skal være med til at styrke det sociale samvær og fællesskabet som man søger i et bofællesskab.

Udearealerne skal danne rammer for rekreative rum gennem grønne arealer, som snor sig blødt gennem boligområdet, og skaber rammer for ro og fordybelse. Samtidig skal de også fremme aktivt og socialt samvær med venner og familie, og en legeplads er placeret strategisk for har glæde børnene og bringe liv til stedet.

Vi håber, at de fremtidige beboere har lige så stor begejstring om stedet som vi har, og vi håber de kommer godt til rette.

Du kan læse mere om projektet her.