Spring til indhold

Villa

-

Stubsvej

“Fra det centrale volumen er køkkenalrummet præget af den spektakulære udsigt, mens hhv. gulvet i sildebensparket og listeloftet giver detalje, varme og taktilitet til boligens primære opholdsrum.”

Villa

Stubsvej

I Vesthimmerland har Signatura Architects designet denne unikke villa, der fremstår som en moderne nyfortolkning af den klassiske murmestervilla.

 

Boligen ligger med et smukt panoramakig til et omkringliggende fredet naturområde, og netop denne unikke beliggenhed dannede i designprocessen grundlag for både boligens indretning og disponering på grunden.

 

Overordnet består villaen af tre forbundne saddeltagsvolumener, der gennem en række forskydninger opnår et levende og dynamisk bygningsudtryk, som passer til det bagvedliggende naturlige skovlandskab. Forskydningerne af disse volumener skaber ligeledes en række forskelligartede uderum og terrasser, hvorfra den smukke natur kan nydes.

 

Fra det centrale volumen er køkkenalrummet præget af den spektakulære udsigt, mens hhv. gulvet i sildebensparket og listeloftet giver detalje, varme og taktilitet til boligens primære opholdsrum. Den primære terrasse strækker sig i boligens fulde bredde, og bliver dermed til en direkte forlængelse af livet inde i huset.

 

Billeder venligst udlånt at Outline https://www.outline.dk/

Info

Beliggenhed:

Aars

Bygherre:

Privat

Type:

Nybyggeri

År:

2020

Størrelse:

305 m2

Ydelse:

Skitsering, projektering og byggeledelse