Spring til indhold

Fredscontaineren

-

Aalborg

“Fredscontaineren er et anderledes rum, der illustrerer emnet konflikt og konflikthåndtering på en kreativ måde med objekter i lysbokse og en fysisk ”konflikttrappe”, som giver en følelse af at være i et andet univers.”

Fredscontaineren

Aalborg

Fredscontaineren er en udstilling på hjul, som bliver kørt rundt til en række folkeskoler i Aalborg Kommune i sommeren 2022, hvor elever og personale har adgang til udstillingen.

 

Formålet med udstillingen i containeren er at normalisere konflikter og skabe opmærksomhed på at konflikter altid vil ske. Den gør opmærksom på, at det er vores reaktioner på konflikter, der har en betydning for om den optrappes eller forløser sig. Udstillingen kan hjælpe børn til at forstå baggrunden for, hvorfor konflikter optrappes, og hvordan børnene kan handle, når dette sker. Udstillingens film om børnekonfliktmæglere, den fysiske ”konflikttrappe” og de forskellige genstande skal inspirere børn og voksne til at diskutere disse emner.

 

Fredscontaineren er et anderledes rum, der illustrerer emnet konflikt og konflikthåndtering på en kreativ måde med objekter i lysbokse og en fysisk ”konflikttrappe”, som giver en følelse af at være i et andet univers. Alt dette giver eleverne mulighed for at træde tilbage og overveje de konflikter, de selv befinder sig i, og som omgiver dem.

 

Signatura Architects har udført arkitektrådgivning for interiør- og indretningsdesignet i Fredscontaineren (aptering).

 

Info

Beliggenhed:

Aalborg Kommune

Bygherre:

Fredsby Aalborg

Type:

Indretning og design

År:

2022

Størrelse:

18 m2

Ydelse:

Skitsering og designarbejde