Spring til indhold

Nordex Food

-

Dronninglund

“Udvidelsen af erhvervsdomicilet er udført i tråd med den eksisterende arkitektur, for derigennem at skabe et helstøbt domicil, hvor firmaets udtryk udadtil er videreført og forstærket.”

Nordex Food

Dronninglund

Signatura Architects har tegnet en større udvidelse til Nordex Foods erhvervsdomicil i Dronninglund, hvor der i udlægningen blev fokuseret på to omdrejningspunkter:

 

Den primære udvidelse bestod i en forøgelse af kontomiljøet samt antallet af arbejdsstationer og mødelokaler, hvilket medførte en ny kontorfløj nord for den eksisterende bebyggelse. Denne blev udført i tråd med den daværende velfungerende indretning, og lænede sig ligeledes op af den eksisterende arkitektur. Dette med fokus på at skabe et samlet og helstøbt domicil, hvor firmaets udtryk udadtil er videreført og forstærket.

 

Det sekundære omdrejningspunkt i projektet er en udvidelse af firmaets kantineområde. En fleksibel indretning i disse arealer er med til, at der i området kan afholdes både eksterne og interne møder af kortere og længere varighed uden at forstyrre den primære funktion. Denne del er endnu ikke opført.

Info

Beliggenhed:

Dronninglund

Bygherre:

Nordex Food A/S

Type:

Tilbygning og ombygning

År:

2018

Størrelse:

900 m2

Ydelse:

Skitsering, projektering og byggeledelse