Spring til indhold

Rejsegilde Jetsmark Kirkecenter

-

19. januar 2024

Rejsegilde Jetsmark Kirkecenter

Fredag d. 19. januar blev der afholdt rejsegilde for Jetsmark Kirkecenter, som er udviklet i samarbejde med Jetsmark Sogns menighedsråd og samarbejdspartner Brix & Kamp A/S.

Det var en fornøjelse at opleve den store begejstring der er for projektet, samt at se det store fremmøde. Dagen blev fejret med taler, rundvisninger i det nye byggeri og ikke mindst et besøg af en pølsevogn.

Den nuværende sognegård fra 1986 på 188 kvadratmeter, får en ny tilbygning på 640 kvadratmeter, som skal stå i forlængelse af det nuværende byggeri. Udtrykket af henholdsvis Jetsmark Kirke samt det nuværende kirkegårdskontor viderefortolkes i det samlede Jetsmark Kirkecenter, i et udtryk der elegant tilpasser sig konteksten og dens skala.

Ambitionerne for det nye kirkecenter er at fungere som ramme for en bred vifte af sognets sociale aktiviteter. Derfor inkluderer det nye kirkecenter blandt andet to forsamlingslokaler, hver på 75 kvadratmeter, som er placeret ud til det centralt foyer-torv. Udover disse faciliteter omfatter den nye bygning også komfortable opholds- og ventearealer for besøgende, samt kreative værksteder og mødelokaler.

Det forventes at det nye kirkecenter vil stå færdigt til sommeren 2024. Du kan læse mere om projektet her.